Onze naam MidZuid is nieuw. Maar wist je dat onze geschiedenis teruggaat tot 1954. 

Dat betekent dat we in 2019 maar liefst 65 jaar bestaan. Maar we gaan niet met pensioen. We gaan er komend jaar een prachtig jubileumjaar van maken. Lees alvast over ons jubileumfeest met werkgevers op donderdag 24 januari. Dit jubileum is het begin van een mooie nieuwe toekomst, waarin we willen verbinden verder bouwen. Dat willen we doen samen met werkgevers. 

Grenzen Verleggen

Thema van de jubileumdag op 24 januari is grenzen verleggen. Met technologie en met mensen. Deze jubileumdag staat speciaal voor werkgevers in het teken van nieuwe technologische mogelijkheden, waardoor en waarmee nog meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag komen. Samen met werkgevers willen we grenzen verleggen! Wij nemen deze dag het voortouw. 

Grensverleggende sprekers

Trots zijn we op twee grensverleggende sprekers die deze dag nog meer kleur geven

Professor Doctor Ton Wilthagen
Hij neemt ons mee hoe je grenzen verlegt op de arbeidsmarkt. Hij is hoogleraar arbeidsmarkt aan de Universiteit van Tilburg.

Maarten van der Weijden
Hij is altijd op zoek naar nieuwe grenzen om zichzelf te kunnen verbeteren. De olympisch kampioen daagt ons uit om te blijven verbeteren. 

Aanmelden

Technologische ontwikkelingen zijn super interessant voor werkgevers. En al helemaal als je daarmee meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag helpt! Daar wil je toch ook meer van weten? Meld je aan voor de jubileumdag op 24 januari in Oosterhout! 

 

Meld je hier aan