Vanaf 2010 is Michael van den Berg in dienst geweest bij MidZuid. Hij heeft in die jaren op verschillende afdelingen gewerkt. Er wordt in verleden tijd gesproken want inmiddels heeft Michael sinds 1 juni een arbeidsovereenkomst bij de KMA!

Een echte alleskunner

Even voorstellen: Michael van den Berg. Een trotse inwoner van Breda, die ook al een tijdje werkt in zijn woonplaats. En bij niet zomaar een werkgever, Michael is namelijk vanaf 1 juni 2021 officieel in dienst bij de KMA in Breda! Voorheen was Michael via MidZuid gedetacheerd bij de KMA, geen onbekend terrein voor hem dus. Wat is Michael zijn verhaal? Hij is een echte alleskunner. Michael is handig. In combinatie met zijn technisch inzicht maakt dat niets te moeilijk is voor hem om te repareren of in elkaar te zetten. Naast het werk heeft Michael verschillende hobby’s zoals: luisteren naar muziek, klussen in huis of tuinieren, rondjes rijden met zijn auto of op de fiets en blijft hij fit met het sporten in de sportschool.

Werken en leren

Vanaf 2010 is deze rustige en vriendelijke man in dienst bij MidZuid. Het sociale werkbedrijf van de regio Dongemond. Hij is begonnen in de Groenvoorziening van MidZuid, hierbij kwamen zijn groene vingers goed van pas, maar de techniek bleef ook zijn interesse houden. Hij is na een tijdje ook beland op de afdeling Facilitaire Zaken van MidZuid. Hier verzorgde hij het onderhoud van de verschillende gebouwen bij MidZuid.

Van detachering naar arbeidsovereenkomst

Vanaf 2013 werd Michael gedetacheerd bij KMA. Wederom kwam in zijn werk zijn technische kant naar boven. Hij verzorgen van de reparaties en onderhoud van de roeiboten was namelijk een van zijn werkzaamheden. Later werden deze werkzaamheden uitgebreid met het beheren van de inleen en uitleen van de sportartikelen van de KMA. Een echte vakman dus die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt!  Vanaf 1 juni is Michael officieel in dienst bij de KMA. Zijn consulent van MidZuid Mary van Blerck is trots op hem: ‘’Zijn enthousiasme en gedrevenheid is een inspiratiebron. Door zijn harde werken is hij van een detacheringsovereenkomst overgegaan op een officieel arbeidscontact bij de KMA. Waarbij ook nog leuk is om te benoemen dat Michael binnen NLDA de eerste participant is die in dienst komt! Gefeliciteerd Michael!’’

Michael vd berg kma