Bij de Smidshoek hadden ze het al snel gezien: Adrie laten we niet meer gaan!

Inmiddels is Adrie al weer een paar maanden in dienst bij De Smidshoek, nadat ze iets meer dan een half jaar gedetacheerd is geweest.

Eigen tempo

Ze werkt bij De Smidshoek binnen de afdeling retarders, waar ze bezig is met het produceren van retarders en het onderhoud en instellen van machines. Een retarder zorgt ervoor dat er meer warmteoverdracht in een warmtewisselaar; meer efficiëntie dus! Klik hier als je een uitgebreidere uitleg over retarders wilt lezen.

De Smidshoek is erg blij met de inzet van Adrie; ze past goed binnen het team. En ook Adrie zelf heeft het goed naar haar zin! Adrie heeft het erg naar haar zin bij De Smidshoek vertelt ze: “Ik kan mijn eigen tempo bepalen in het werk en ik voel me ontzettend thuis hier, daarom past dit zo goed bij mij.”

Competent personeel

Ook haar leidinggevende Jeroen Stoltenkamp bij De Smidshoek is erg blij met haar inzet: “Ik zag direct wat in Adrie; ze heeft doorzettingsvermogen en is heerlijk direct.

De collega’s hadden vraagtekens, omdat Adrie bij MidZuid vandaan kwam en dan ook nog eens een vrouw in een mannenwereld. Ze is bij ons begonnen op 17 augustus 2020 om 07:30 – en om 07:45 waren alle twijfels weg en wilden we niet meer zonder Adrie. Toen de wens kwam van Adrie of ze in vaste dienst mocht hoefde wij daar niet lang over na te denken en was het zo geregeld.

Zo zie je maar, dat als je net wat anders kijkt naar je medewerkers, je de competenties kunt zien in plaats van beperkingen. En dat er nog genoeg mogelijkheden zijn om leuk, goed en competent personeel te vinden!"