Izeta is blij dat ze na haar leerwerktraject en een dienstverband bij MidZuid, nu aan de slag kan bij Sinatec. 

Izeta is in 2017 bij ons gestart met een leerwerktraject tot medewerkster schoonmaak. Ze heeft in het traject een schoonmaakopleiding gevolgd en is aan het werk gegaan bij het gemeentehuis om ervaring te krijgen. Daarna volgde bemiddeling. 

Samen op zoek naar een positieve match

In een matchingsoverleg waarbij het WerkgeversServicepunt (WSP West-Brabant, subregio MidZuid) de vacatures aandraagt. En waar de klantmanagers van de diverse gemeenten en de consulenten van MidZuid aanwezig zijn, werd een vacature bij Sinatec als medewerkster schoonmaak besproken. Dit uiteraard met het einddoel een positieve match. De consulent heeft de vacature met Izeta besproken en ze was direct enthousiast. Ze wilde graag voorgesteld worden. Na een prettig gesprek met Rob van Es van Sinatec, was het snel geregeld en kon Izeta in november 2018 starten in een dienstverband voor 7 maanden. 

Sintec grip op klein materiaal

Sinatec Europe BV heeft als doel om kleinmateriaal oplossingen te bieden voor garages, werkplaatsen en automaterialen grossiers. Rob van Es is de leidinggevende van Izeta. Hij vertelt: "Ik ben erg blij met de inzet van MidZuid. De vacature die open heeft gestaan is samen met Izeta en MidZuid goed ingevuld met een fijne medewerker. Mede door de inzet van Izeta werken de collega’s in een schone werkomgeving en ziet het pand er spik en span uit voor de klanten die op bezoek komen." MidZuid is overigens niet onbekend voor Sinatec. Wij werken al jarenlang met elkaar samen. Ook is Sinatec mvo-ambassadeur van MidZuid.

Duurzame plaatsing

Tijdens haar dienstverband voor 7 maanden, vonden er regelmatig evaluatiegesprekken plaats. Beide partijen gaven aan tevreden te zijn. In het laatste gesprek met Izeta, Rob en de consulent is aangegeven dat ze een verlenging van haar dienstverband krijgt, welverdiend! Izeta is blij dat ze na haar leerwerktraject traject, nu een mooie en fijne baan heeft bij Sinatec. Wij wensen je veel werkplezier toe!