Peter Boon rijdt als nachtchauffeur

Sinds augustus 2018 is Peter via begeleid werken in dienst als nachtchauffeur bij Aron Express. Hij is korte tijd gedetacheerd geweest maar al snel in dienst gekomen bij het bedrijf. Dit heeft Peter helemaal aan zichzelf te danken; het chauffeursvak is hem namelijk op het lijf geschreven en hij voelt zich bij Aron Express als een vis in het water.

Gevonden!
In een van de eerste weken dat Peter aan de slag was bij Aron Express is jobcoach Louis meegereden met Peter. Louis: “Het was puur genieten om hem aan het werk te zien. Peter had het vak als chauffeur nog steeds goed onder controle, waardoor het voor hem makkelijk was om weer alles onder de knie te krijgen.” Het mooie van de baan als nachtchauffeur is dat de routes een vaste structuur hebben. Hierdoor rijdt Peter iedere nacht (nagenoeg) dezelfde rit. Voor hem is het prettig dat hij in de nachten rijdt, het is dan rustiger op de weg en hij kan daardoor de routes qua planning goed rijden.

Iedereen blij
De vrouw van Peter is blij dat hij deze baan heeft en heeft er geen moeite mee dat Peter ‘s -nachts moet rijden. De werktijden zijn altijd hetzelfde. En mist ze Peter, dan rijdt ze gewoon gezellig op vrijdag een nachtje met hem mee!

Goede match
Kortom; deze baan is een goede match voor Peter. Peter heeft zijn droom nooit opgegeven en is altijd rond blijven kijken. Toen hij de naam Aron Express voorbij zag komen, heeft hij zijn consulent ingeschakeld en is er snel een eerste gesprek gepland met deze baan  als positief resultaat.