Wij onderhouden samen met de gemeenten het groen, ook in tijden van Corona. 

Wij zijn het uitvoeringsbedrijf van vier gemeenten Altena, Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout. Ook werken wij samen in het onderhoud van de groenvoorziening in de gemeenten.

De natuur bloeit door

Tijdens de coronacrisis lukt het ons nog steeds om het groenonderhoud uit te voeren. Door de gestelde maatregelen, moeten we hetzelfde werk nu met minder handen doen naar normaal. Nu de lente weer is aangebroken en de natuur weer begint te groeien en bloeien, kan het zijn dat we het minder goed bij kunnen houden dan je normaal van ons gewend bent. We zetten nog steeds elke dag de schouders eronder, maar we vragen je om begrip voor deze situatie. 

Onze werkwijze

Samen met de gemeenten werken wij aan een inclusieve arbeidsmarkt waar iedereen een plek verdient. Dat doen wij door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek te bieden in bijvoorbeeld de groenvoorziening. Met ontwikkeling, begeleidingen motivatie bieden we een steun in de rug die nodig is om weer aan de slag te gaan. Zo leert en ervaart iedereen op zijn eigen tempo wat werken in de praktijk is. Zodat ze klaar zijn om aan de slag gaan in een baan die bij ze past, bij, via MidZuid of in dienst bij een werkgever. Dat werkt voor iedereen!

Vragen? 

Heb je vragen over onze werkwijze of over het onderhoud? Neem contact op door een e-mail te sturen naar info@midzuid.nl. Of neem telefonisch contact met ons op via 0162 374 000.