Laura vertelt over de wisseling die ze pas geleden maakte; “Na jarenlang met veel plezier in de bedrijfskantine van MidZuid te hebben gewerkt, ben ik in 2018 voor 2,5 jaar naar KMA gegaan. Ik werkte daar voor Paresto, de Defensiecateraar. Een zeer bijzondere en leerzame tijd. Voor mij was het geen groei in werk, maar wel een persoonlijke ontwikkeling.”

In balans

“We zijn elke dag met werk bezig. Ik heb bij ondervonden dat het daarom heel belangrijk is om de groei in werk en persoonlijke ontwikkeling in balans te hebben. Bij mij was dat niet meer het geval. Na meerdere gesprekken met mijn consulent, koos ik voor een switch. Ik ging van werken in de catering naar werken in de schoonmaak. De belangrijkste overeenkomst: dienstverlenend werk!”

Win-win situatie

“Vanaf februari ben ik werkzaam in de schoonmaak bij het gemeentehuis in Oosterhout. Ik groei weer in mijn persoonlijke ontwikkeling en ook groei ik gelukkig weer in mijn werkervaring. Die combinatie maakt mij enorm gelukkig. Ook al zijn veranderingen niet altijd makkelijk, als het je gelukkiger maakt groei je uiteindelijk verder en is dat een win-win situatie.
Want ben je zelf gelukkig dan straal je dat ook uit op je werk, ben je gemotiveerder, waardoor je meer leert en dus verder groeit. En dat is ook goed voor de werkgever.”