Als gevolg van het vertrek van Jeroen van der Geest, heeft het dagelijks bestuur van MidZuid snel gehandeld om te voorzien in een tijdelijk waarnemer.

Vanaf 1 februari 2021 gaat Remco Wijnia een aantal maanden leiding geven aan MidZuid. Dit heeft Paula Jorritsma, voorzitter van ons bestuur, vandaag aan alle medewerkers bekend gemaakt.

Ingeslagen weg voort zetten

Paula Jorritsma: “In Remco hebben we een perfecte waarnemer gevonden, die tijdelijk op MidZuid kan en wil passen. Hij zorgt door zijn ervaring in het sociaal domein voor voortgang in de bedrijfsvoering en in de doorontwikkeling van MidZuid. Daarnaast zit hij het MT voor en houdt hij verbinding met het MT en het Bestuur. Hij is flexibel beschikbaar voor MidZuid, waarbij zijn (online en fysieke) aanwezigheid zich concentreert op maandag en dinsdag. Daarnaast zijn we ook gestart met de werving van een Algemeen directeur, daar hopen we binnenkort meer over te kunnen vertellen.”

Een sociaal hart

Remco is 52 jaar en woont met vrouw en zoon van 13 in Castricum. Hij heeft een sociaal hart, dat je terugziet in zijn werkervaring. Hij gaat de functie van tijdelijk waarnemer combineren met de functie als directeur van Pluspunt Zandvoort, een welzijnsorganisatie. Hij heeft al een groot aantal jaren gewerkt in sociaal werkbedrijven, in Zoetermeer en Zaanstad/Purmerend. Ook is hij actief geweest in de commissie inkoop van Cedris. Remco: “Ik kijk uit naar de samenwerking met iedereen de komende maanden, live en via Teams.”