Dat geeft mooie kansen voor de toekomst.

Ook in 2020 is het de collega’s gelukt na hard werken en studeren om het SVS diploma te halen. Met trots kunnen wij vertellen dat ondanks dit moeilijke studiejaar alle 9 deelnemers zijn geslaagd. Het diploma is een branche-erkend diploma en geeft kansen voor de toekomst. De geslaagden hebben hiermee de eerste stap gezet om zichzelf nog beter te maken in het Schoonmaak-vak.

 Uitreikingen SVS 1

Diploma-uitreiking

Normaal is een diploma-uitreiking natuurlijk reden voor een feestje. Maar zoals je begrijpt verliep dat nu ook een beetje anders. Maar daar liet Roel van Alkhoven, werkleider Schoonmaak, zich niet door tegenhouden! Om bij iedereen netjes 1,5 meter afstand te houden heeft Roel iedereen persoonlijk uitgenodigd. Hij overhandigde ze hun diploma en het vaardighedenpaspoort. En zo'n mooi resultaat dat verdient natuurlijk een bloemetje! 

Vakvaardigheden

Naast het diploma hebben de deelnemers ook als eerste het MidZuid vaardighedenpaspoort Schoonmaak ontvangen. Met dit paspoort kan elke deelnemer aantonen wat ze naast het SVS diploma nog meer kunnen. Want ze leren veel vaardigheden natuurlijk tijdens het werk. De leidinggevende registreert welke vaardigheden ze beheersen. En door jaarlijks te evalueren wordt bekeken of ze de vaardigheden nog steeds goed uitvoeren.

De steun in werk

Als de deelnemers straks klaar zijn voor een baan bij een werkgever, dan is het vaardighedenpaspoort een erg waardevol document. In het paspoort vindt de werkgever alle vaardigheden die de deelnemer beheerst, naast het svs diploma. Het paspoort is dus eigenlijk een soort schoonmaak CV. MidZuid ondersteunt de deelnemers in hun ontwikkeling en Roel staat altijd klaar voor vragen.

Aan de slag!

Op naar veel werkplezier voor de geslaagden! MidZuid hoopt in de toekomst nog meer uitreikingen van het vaardigheden paspoort te kunnen doen, want dat werkt voor iedereen!