Sinds het voorjaar van 2018 heeft Jeroen Stoltenkamp het las- en constructiebedrijf de Smidshoek in Raamsdonksveer overgenomen. Sindsdien gaat het als een speer!

Niet alleen met het werk, nieuwe machines, mogelijk uitbreidingen, maar ook met het personeelsbestand. Al in het najaar van 2017 heeft Jeroen contact opgenomen met het WSP West-Brabant regio MidZuid, omdat hij gelooft in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor iedereen moet er een werkplek zijn en daar wil hij graag aan bijdragen. De motivatie van de medewerkers is daarbij het belangrijkste, als de wil er maar is dan is er altijd een oplossing.

Waar een wil is

In slechts een paar maanden tijd zijn er diverse medewerkers begonnen bij de Smidshoek; een leertraject voor een statushouder, een kandidaat uit de participatiewet, 3 stagiaires vanuit de praktijkschool, een kandidaat vanuit de WIA en als laatste heeft ook een 60+ medewerker een vast contract gekregen. Daarnaast hebben we ook diverse trajecten ingezet, zoals de praktijkroute en het sectorplan metaal. Dit is natuurlijk alleen mogelijk met de volle aandacht van de ondernemer, hij steekt er veel tijd en begeleiding in en daardoor is het ook zo succesvol.

Kortom, mooi dat ook de Smidshoek zich wil aansluiten bij ons ambassadeurs netwerk. Een heuse maatschappelijk betrokken ondernemer en daar zijn wij trots op!