Op woensdag 26 september zijn de Beter Ondernemen Awards van AFAS uitgereikt. Wij waren een van de genomineerden in de categorie Duurzaamheid. 

En we mochten de award mee naar huis nemen! Een prachtige prestatie voor onze collega's die de afgelopen periode hard hebben gewerkt om AFAS in onze organisatie optimaal inzetbaar te maken. Want wij steken onze tijd liever in mensen dan in administratie. Want met mensen werken is onze kracht! 

Beter Ondernemen Award

Voor AFAS is software geen doel op zich, maar een middel om beter te ondernemen. Veel van haar klanten verrassen hen en maken indruk met de manier waarop ze de software daarvoor inzetten. Die bedrijven zet AFAS elk jaar in het zonnetje tijdens de Beter Ondernemen Awards. Groot of klein, al jaren klant of nog maar net, als jouw bedrijf een inspiratiebron is voor anderen, dan maak je kans op een van die felbegeerde Beter Ondernemen Awards.

Wat betekent de categorie Duurzaamheid eigenlijk?

Het is aan ons allemaal de taak goed voor mens en milieu te zorgen. Doen we dit niet, dan komt de toekomst van de mensheid in het geding. Ook het bedrijfsleven heeft hierin een grote verantwoordelijkheid. Software helpt organisaties heel concreet te verduurzamen. Bijvoorbeeld door een enorme reductie op papierverbruik te realiseren. Misschien nog wel belangrijker zijn de gevolgen van het efficiënter organiseren van de bedrijfsvoering, namelijk het meer focus kunnen hebben op zaken die er echt toe doen. Denk hierbij aan medewerkers, klanten en de wereld om ons heen. Bedrijven die in aanmerking komen voor de Beter Ondernemen Award in de categorie Duurzaam zetten de software van AFAS in om net dat stapje extra te zetten.