Kansen bieden op betaald werk, zelfstandigheid en meedoen. Daar staat MidZuid voor. Sociaal ondernemerschap staat bij ons vanzelfsprekend hoog in het vaandel. We werken keihard om zo veel mogelijk mensen, die een steun in de rug nodig hebben, te helpen aan betaald werk. Daarin worden we ondersteund door steeds meer werkgevers. Zij combineren hart voor hun bedrijf en hun medewerkers met hart voor de samenleving. En dat levert veel op. Voor iedereen.

Wij helpen je verder

Sociaal ondernemerschap verder ontwikkelen begint bij MidZuid. Omdat wij je kunnen helpen met geschikte mensen voor belangrijk werk. Inderdaad met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, maar voortdurend bewijzen dat ze waardevol zijn. Jouw sociaal ondernemerschap helpt deze medewerkers vooruit, maar zeker ook je bedrijf of organisatie.

Risico's beperken

En zijn er dan ook risico’s? Jazeker, de gewone risico’s die bij ondernemen horen. Maar door samen te werken met MidZuid, helpen we je die risico’s tot een minimum te beperken.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over sociaal ondernemen met de mensen en mogelijkheden van MidZuid? Neem dan direct contact op met onze werkgeversadviseurs of stuur ons een bericht. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.