Je komt onze ‘groene mensen’ overal tegen. Bij gemeenten en steeds meer bedrijven.

Onze groenvoorziening is een belangrijke kernactiviteit. We leiden mensen op, begeleiden hen en bieden een veilige en motiverende werkomgeving. Dat doen we voornamelijk in opdracht van gemeenten en incidenteel voor bijvoorbeeld scholen, sportaccommodaties en bedrijven. We werken daarbij graag samen met reguliere groenbedrijven. Door gezamenlijk opdrachten uit te voeren en door het plaatsen van individuele werknemers versterken we elkaar.

Onze groenvoorziening omvat overigens veel meer dan het verzorgen en onderhouden van openbaar groen. Wij verzorgen de volledige buitenruimte. Dus naast het onderhoud van groen, zorgen we voor bijvoorbeeld het verwijderen van zwerfvuil. Met opdrachtgevers maken we heldere afspraken over de onderhoudsfrequentie en het gewenste beeld. Natuurlijk is er regelmatig contact met een vast aanspreekpunt van MidZuid. MidZuid medewerkers zijn opgeleid binnen ons bedrijf en VCA-gecertificeerd. Hierdoor werken ze veilig met machines en andere benodigde middelen. Met continue scholing wordt de kennis up-to-date gehouden.

Meer informatie

Voor onderhoud van groen, en het schoon en veilig houden van de omgeving, rondom bedrijf of accommodatie, kan je bij MidZuid terecht. We zorgen voor een professionele uitvoering van de werkzaamheden. Bel ons gerust voor een advies op maat.