De beste mensen vinden voor jouw bedrijf. En dit verbinden aan sociaal ondernemerschap. MidZuid helpt je daarbij. Met veel meer dan werk alleen. Wij helpen je ook bij het vinden van de weg bij subsidies en bij diverse regelingen.

Om je optimaal te kunnen bedienen, zijn we onderdeel van het Werkgeversservicepunt en verzorgen wij de zogeheten werkgeversdienstverlening voor de gemeenten Altena, Drimmelen, Geertruidenberg, Oosterhout en UWV in dit gebied.

Binnen het WerkgeversServicepunt West-Brabant worden de krachten van veertien gemeenten in West-Brabant gebundeld met UWV, de sociale werkbedrijven MidZuid, ATEA-groep en WVS. Dat levert belangrijke voordelen op. Zo hebben wij een compleet beeld van alle werkzoekenden in de regio. Dat maakt het vinden van een snelle match stukken makkelijker.

Wij vinden de juiste kandidaat

Op zoek naar de juiste kandidaat voor een functie of wil je advies op maat over mogelijkheden hoe je in jouw organisatie werkplekken kunt creëren? Wij zorgen voor zowel de werving, selectie, plaatsing als voor de nazorg.

We zetten onze voordelen voor je op een rij:

  • Eén vast aanspreekpunt.

  • Kosteloos een bedrijfsanalyse met branchegerichte arbeidsinformatie.

  • Het grootste bestand aan werkzoekenden.

  • Alle informatie over (loonkosten)subsidies en regelingen.

  • Hulp bij invulling aan sociaal ondernemen.