De droom van Jan van den Elshout om met auto’s te werken, is sinds een halfjaar werkelijkheid geworden. Zijn kennis van auto’s, gecombineerd met zijn jarenlange ervaring in de logistiek, heeft van zijn baan bij Van Mossel in Waalwijk een succesverhaal gemaakt.

Jan heeft in de afgelopen jaren waardevolle ervaring opgedaan in de logistiek, waaronder bij Leen Bakker. Ook daar werd zijn inzet gewaardeerd, maar helaas eindigde zijn tijd daar. Desondanks heeft hij laten zien dat het belangrijk is om niet op te geven en kansen te blijven benutten. Want; dit heeft geleid tot een prachtige baan bij Van Mossel. Met de juiste ondersteuning weet Jan ook hier goed resultaat neer te zetten.

Persoonlijke aandacht, een uitlaatklep en structuur op het werk zijn belangrijk voor Jan. Martijn Rijkers, teamleider bij Van Mossel, zegt hierover: "Jan is een waardevolle toevoeging aan ons team en zorgt voor een positieve dynamiek. Het werk past goed bij Jan vanwege onze gestroomlijnde werkprocessen, die hem structuur bieden. Ik ben het vaste aanspreekpunt voor Jan en kan goed inschatten wanneer hij extra ondersteuning of een compliment nodig heeft, waarna hij weer verder kan." Oftewel; opnieuw een mooie win-win situatie voor beide partijen.

Dagelijks verplaatst Jan, samen met zijn collega Isabelle, auto’s van het terrein naar de werkplaats van Van Mossel in Waalwijk. Hier worden de auto’s rijklaar gemaakt. Jan ziet dit als belangrijk en verantwoordelijk werk: "Het rijden met dure auto’s, waaronder Mercedes, BMW en zelfs een Ford Mustang, vereist nauwkeurigheid en zorg. Ik lever ze keurig af en ik geniet iedere dag van mijn werk!"

Jan, je mag terecht trots zijn op wat je presteert bij Van Mossel. Veel werkplezier, dat werkt voor iedereen!