Hoe? Dat zie je terug in het tweede online jaarmagazine.

Het afgelopen jaar lukte het met elkaar en met werkgevers in de regio flinke stappen te maken. We tonen met trots de kansen die we benutten en de resultaten die we wisten te halen in 2021. Zoals Kevin, die zijn heftruckcertificaat haalde en nu groots durft te dromen.

Opnieuw stappen maken

2021: het jaar waarin we hoopten dat het coronavirus meer onder controle zou zijn. Helaas was het gedurende het jaar nog vaak het gesprek van de dag. Toch lukte het om het afgelopen jaar met elkaar en met werkgevers in de regio flinke stappen te maken. Niet voor niets is de titel van het tweede jaarmagazine Elke Dag Opnieuw Stappen Maken.

Betrokkenheid en inzet

Gelukkig konden we ook 2021 weer rekenen op de inzet van al onze medewerkers en was er vertrouwen en begrip bij onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze goede samenwerking.

Trots op onze prestaties

Medewerkers van MidZuid werken op heel veel plekken met veel enthousiasme en plezier. Ze zetten zich in voor schone en nette bedrijven, werken in de catering en natuurlijk ook volop in het groenonderhoud en de postbezorging. Ook maken en verpakken ze producten en artikelen voor verschillende bedrijven in de regio Dongemond. MidZuid doet veel. Heel veel. En daar zijn we met elkaar trots op. Die trots delen we graag met jou in ons jaarmagazine. Hier vind je –een klein deel- van al onze prestaties uit 2021.

Jaarmagazine Elke Dag Opnieuw Stappen Maken