Een mooiere waardering is niet mogelijk: vanaf 1 januari 2023 mag Ruud zich officieel medewerker van Oertli noemen.

Sinds 2015 is hij gedetacheerd bij dit bedrijf, waar hij met heel veel plezier werkt. Zijn leidinggevende Jeroen is erg blij met de inzet van Ruud: “Ruud heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt binnen het bedrijf. Ik ben trots dat Ruud deze welverdiende kans heeft gekregen.”

Ruud voert allerlei werkzaamheden uit op de serviceafdeling, zoals het uitpakken en controleren van de aangeleverde gereedschappen, administratief verwerken van orders en deze gereedmaken voor verzending.

Ruud vertelt over zijn werkzaamheden: “Ik heb veel geleerd over de gereedschappen die we slijpen en/of produceren. Van simpele cirkelzagen die je in de bouwmarkt kunt kopen tot ingewikkeldere gereedschappen die men in de bouw gebruikt. Sinds 2 jaar ben ik ook invaller als chauffeur. Als er een collega afwezig is rijd ik zijn route en bezoek ik door heel Nederland, en ook deels België, bedrijven om gereedschap op te halen. Na een week wordt het gereedschap weer scherp teruggebracht. Wat het werk zo leuk maakt is de afwisseling: ik kom met klanten en particuliere mensen in contact. Daarnaast blijf ik constant nieuwe ervaringen opdoen; in mijn functie ben je nooit uitgeleerd.”

Ruud website