Onze collega's van de schoonmaak en de catering komen op veel plekken. Zo ook in de Altena. 

Wie houden je werkplek blinkend schoon? Wie verzorgen jouw heerlijke lunch? Deze enthousiaste collega’s van team Schoonmaak en team Catering! De collega’s van de Buitendienst, aangestuurd door Rob Hartgers, verzorgen onder andere de schoonmaak van kantoren, kantines en toiletten in Woudrichem, Giessen Werkendam, Hank en Dussen.

“Samen met MidZuid werken we aan zoveel mogelijk passend werk voor en in Altena. Elke dag opnieuw wordt er hard gewerkt door de collega’s van MidZuid om onze werkplaatsen te onderhouden, catering te verzorgen en in de Buitendienst te werken. Dat is goud waard!” Aldus: Wethouder Anneloes van Hunnik

 Gemeente Altena biedt mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt de ruimte om deel te nemen aan de maatschappij. Sociaal werkbedrijf MidZuid zorgt er met de juiste ondersteuning voor dat onze collega’s, die in dit geval werkzaam zijn in het gemeentehuis van Altena en op de buitenlocaties, voorbereid worden naar duurzaam passend werk.

 Christien Welten is de begeleidster van onze collega’s bij gemeente Altena. Ze is het eerste aanspreekpunt voor zowel de collega’s van de teams Schoonmaak, Catering en Buitenlocatie als voor de gemeente Altena. Christien: “Zo divers als de samenleving is, zo divers zijn onze collega’s. Via het leerwerktraject leren we onze collega’s naast een vak, ook werkgerelateerde normen en waarden. Elke dag staan ze vol goede moed weer voor je klaar, met als doel om je werkdag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zodat we samen kunnen groeien in werk.”