Onze collega’s van de productieafdeling nemen veel werk uit handen van bedrijven. 

Zo ondersteunen we werkgevers om flexibel om te kunnen gaan met inpak- en montagewerk. Van het in elkaar zetten van lampen tot het inpakken van verzorgingsproducten; wij kunnen het.

Dit doen we niet alleen op onze eigen productieafdeling in Oosterhout, maar ook vast of tijdelijk op locatie bij een werkgever. Dat gebeurt door middel van detachering. Zo kunnen bedrijven snel verder. En kunnen wij onze medewerkers blijven uitdagen met nieuwe ervaringen.

Zoals voor Michel: “Ik werk nu tien jaar bij MidZuid en het bevalt perfect. Het is hier mogelijkom op mijn eigen tempo te werken en ik leer veel dingen. Zoals deze opdracht van Kuehne + Nagel; met deze producten hebben we nog niet eerder gewerkt. Dat maakt het interessant. Het vouwen van de dozen vind ik bijvoorbeeld erg leuk, dat kan ik snel. Wanneer er iemand van ons team even uit het inpakproces weg moet, val ik op die plek in, zodat de lopende band door kan gaan. Daardoor doe ik alles en kan ik alles. Ik houd van afwisseling en nieuwe ervaringen.

Zoals mijn detachering bij Barry Callebaut Decorations in Zundert. Daar verpak ik met vier andere collega’s chocolade. Ook het inpakken van kerstpakken vind ik erg leuk door de snelheid. Dan zorg ik ervoor dat de producten steeds worden aangevuld, zodat de inpakkers gestroomlijnd kunnen werken. Ik zet ook graag orders klaar. Ik wil mezelf zo veel mogelijk blijven uitdagen, want ik wil heel graag voorman worden in een productie-omgeving.”