Zoek je nieuwe medewerkers en wil je tegelijk sociaal ondernemen en/of invulling geven aan de banenafspraak die is gemaakt om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag te krijgen? Dan kan MidZuid je helpen. Onze medewerkers hebben een enorme drive om aan de slag te gaan in jouw bedrijf. Wij zoeken voor jouw bedrijf de geschikte persoon of personen. De loonkosten zijn passend bij de werkzaamheden en je loopt niet of nauwelijks risico. De verschillende mogelijkheden die er zijn, lees je hieronder. Bepaal zelf je keuze!

Eén of meer medewerkers nodig?

Wij kunnen zowel individuele detachering als groepsdetachering verzorgen. In beide gevallen blijven medewerkers in dienst van MidZuid maar werken ze – liefst zo duurzaam mogelijk – bij jouw bedrijf of organisatie. Onderstaand alle voordelen op een rij:

 1. Beperkte risico’s
  De werknemer ontvangt salaris van MidZuid en blijft bij ons in dienst. Is een medewerker ziek, dan hoef jij het salaris niet door te betalen. Je loopt daardoor minder risico en je hebt minder administratieve druk.
 2. Aanspreekbaar en bereikbaar
  Je hebt altijd een vast aanspreekpunt bij MidZuid.
 3. Uitstekende begeleiding
  Op jouw locatie beslissen we samen over de best passende begeleiding van de medewerker en over eventuele aanpassingen op de werkplek.
 4. Passend tarief
  Je betaalt een tarief dat past bij de waarde die de werknemer toevoegt. Dit bedrag betaal je aan MidZuid. MidZuid zorgt voor betaling aan de werknemer.
 5. Sociaal ondernemen
  Misschien wel het allerbelangrijkste en allermooiste. Je geeft mensen een kans om deel te nemen op de arbeidsmarkt en aan de maatschappij.

Ben je op zoek naar een medewerker voor een langere periode? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met de contactpersoon van MidZuid.

Begeleid werken

Wil je een stap verder gaan dan detachering en ben je op zoek naar vast personeel? Dan is begeleid werken een optie met voordelen voor jou als werkgever. Als werkgever ga je dan een contract met de werknemer aan, met bepaalde voordelen zoals loonkostensubsidie en begeleiding door MidZuid. Dit levert het op:

 1. Gratis begeleiding
  Voor jou en de medewerker door een vaste jobcoach.
 2. Loonkostensubsidie
  Via een gevalideerd loonwaardesysteem wordt de loonwaarde van de medewerker berekend, die onder de Participatiewet valt. Hiermee wordt een vergelijking gemaakt tussen werknemers met een arbeidsbeperking ten opzichte van een reguliere medewerker in dezelfde functie en dezelfde situatie. Deze loonwaarde wordt uitgedrukt in een bepaald percentage. Op basis hiervan wordt de hoogte van de loonkostensubsidie berekend.
 3. Ziektekosten
  Bij ziekte worden de uren terugbetaald.

 

Meer informatie

Ben je op zoek naar een medewerker voor een langere periode? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met de contactpersoon van MidZuid.