Al decennia lang is de klant Attema aanwezig met productiewerkzaamheden op de werkvloer van MidZuid.

Voor diverse afdelingen levert deze klant wekelijks grote aantallen artikelen aan, die geassembleerd, samengesteld of ingepakt moeten worden. Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan het samenstellen van een gietmofpakket, het assembleren van inbouwdozen en glasvezelkastjes.

Attema is een toonaangevende ontwikkelaar en producent van innovatieve oplossingen voor diverse marktsegmenten, waaronder installatie, connectivity en bouw. Attema streeft niet alleen naar tevreden klanten, maar ook naar een positieve impact op mens en milieu, waarbij duurzaamheid is verweven in al hun activiteiten.

Waarom Attema al zoveel jaren naar tevredenheid samenwerkt met MidZuid? Mark Wellens, werkzaam bij Attema, vertelt: 'We werken al vele jaren met veel plezier samen met MidZuid vanwege hun grote inzet, flexibiliteit en uitstekende betrouwbaarheid bij het leveren van hoogwaardige producten. Dit draagt aanzienlijk bij aan ons succes. We waarderen ook dat MidZuid actief meedenkt om producten en verpakkingen te optimaliseren, voor een efficiënte productie en een perfecte afstemming op de behoeften van Attema. We kijken ernaar uit om deze samenwerking nog lange tijd voort te zetten!'

Veel medewerkers van MidZuid dragen dagelijks met veel plezier bij aan het netjes afwerken van de opdrachten. Vanuit MidZuid zeggen we dan ook, laten we nog decennia verder met elkaar blijven samen werken! 

Wil jij met jouw bedrijf ook extra handjes en bijdragen aan het werkgeluk van onze collega’s? Neem dan contact op met Patrick Coremans van MidZuid.