WerkgeversServicepunt West-Brabant, subregio Dongemond heeft o.a. in samenwerking met MidZuid en de gemeenten Altena, Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout het afgelopen jaar 256 mensen langdurig aan het werk geholpen.

Hiermee is de belangrijkste doelstelling ruim behaald! En daar zijn we trots op!

Corona heeft ervoor gezorgd dat veel bedrijven anders moesten gaan werken. Zo ook WerkgeversServicepunt West-Brabant. De samenwerking tussen MidZuid en het WSP is gelukkig niet veranderd. Er wordt nauw samengewerkt tussen de collega’s van het WSP, de gemeenten en MidZuid om duurzame plaatsingen te realiseren. Zo ook bij de plaatsing van Samuel. Hij kwam met hulp van de gemeente Oosterhout en het WerkgeversServicepunt bij Martens Kunststoffen terecht.

Het gevolg van het corona virus heeft geresulteerd in diverse mooie nieuwe initiatieven. Peter Volkers, manager WSP: “De evenementen en projecten waarin we als subregio hebben geparticipeerd, of nog altijd in participeren, hebben er mede voor gezorgd dat we voorop zijn blijven lopen in de veranderende arbeidsmarkt. Een mooi voorbeeld van zo’n initiatief is West-Brabant Werkt door. Dit is hét online platform voor werk en onderwijs in onze arbeidsmarktregio. Maatwerk leveren is belangrijker dan ooit en daarom zijn we gaan werken met zogeheten matchers. Hiermee is de verbinding naar- en samenwerking met partners zoals de gemeenten nog meer geborgd. Door in te blijven spelen op vraag en aanbod kijken we vol vertrouwen uit naar ook een succesvol 2022.” 

Benieuwd naar Samuel zijn verhaal? Je leest het op de website van WSP West-Brabant. Klik op deze link om naar het verhaal te gaan.