Van oorsprong was Touhami metaalvlechter op de bouw, maar door toenemende lichamelijk beperkingen moest hij hiermee stoppen. Sinds 2019 is hij gestart in de schoonmaak bij MidZuid. 

Touhami had geen ervaring met het vak schoonmaak. Daarom heeft hij eerst kennis opgedaan. Omdat Touhami heel snel door had hoe alles werkt binnen de schoonmaak is hij uitgestroomd naar het werk op de bus. De verschuiving van werktijd schrok hem niet af. Om 06.00 in de ochtend start Touhami nu met zijn werkzaamheden bij onze opdrachtgevers. Als kers op de taart heeft Touhami een contract gekregen bij ons! Een collega waar we op kunnen bouwen!

Touhami werkt intussen al langere tijd op de bus en is in uren uitgebreid van 4 uur per week naar nu 32 uur per week. Hij is de vaste chauffeur op de bus en doet dit met trots. Hij is ook trots op het feit dat hij bij MidZuid werkt.

Zijn familie heeft Touhami in positieve zin zien veranderen van een stille misschien wat somber persoon naar een opgewekte vrolijke vader en man die met plezier in het leven staat en een goede balans heeft gevonden tussen werk en privé. Op het werk is Touhami een aanwinst en is hij een stabiele medewerker die trots is op zijn werk en dit ook precies aanpakt en met de klanten professioneel contact heeft. My Post 5

Na 2,5 jaar hebben we Touhami met trots een contract mogen aanbieden. Zijn consulent Dorien is trots op Touhami. Als dank heeft Touhami zijn familie een taart gemaakt. Deze werd aan ons overhandigd door zijn zoon Abdellla die Dorien altijd kan bellen om iets te vragen of te bespreken. Mede door deze goede samenwerking is het arbeidstraject van Touhami een succes geworden.

Goed werk Touhami en Dorien!