In Oosterhout aan de Esdoornlaan verhuurt MidZuid kantoorruimte.

Diverse profit en non-profit organisaties maken al gebruik van kantoorruimten in het bedrijfverzamelgebouw. Een aantal van deze ruimten is per direct beschikbaar voor jou als werkplek.

Maatschappelijk ondernemen

Leuk om te weten is dat als je een werkplek huurt bij MidZuid je werkt met onze doelgroep. Wij zijn een sociaal werkbedrijf. Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar duurzaam werk. Onze collega’s houden jouw werkplek schoon en zorgen voor een gezonde lunch in het bedrijfsrestaurant. Een werkplek met een maatschappelijk tintje dus!

Gunstig gelegen

Het bedrijfspand ligt op een goed bereikbare locatie, naast afrit 18 Oosterhout-Oost van de A27. Ook is er voldoende parkeergelegenheid. De ruimten die wij aanbieden hebben verschillende afmetingen. Er is 250 m² beschikbaar, opgedeeld in diverse kantoorruimten van ca. 11 tot 34 m². De verdiepingen worden gedeeld met verschillende andere bedrijven. Het is mogelijk een contract voor één jaar of langer af te sluiten, tegen gunstige tarieven. Het gebouw is beveiligd en 24/7 op eigen gelegenheid toegankelijk. Uiteraard is het gebouw voorzien van Wifi.

Interesse of meer weten?

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging contact op met Rene Meinders, Manager Facilitaire Zaken. Uiteraard houden wij ons bij eventuele bezichtigingen aan de maatregelen van het RIVM.