Peter Beljaars, businessunitleider MidZuid: "Op maandag en dinsdag 17 en 18 april heb ik gastlessen verzorgd op het Breda College.

De derde- en vierdejaars leerlingen hebben informatie gekregen over wat MidZuid voor bedrijf is en wat MidZuid voor hen kan betekenen. MidZuid stimuleert groei en helpt jongeren ook met het tot bloei laten komen van hun talenten.

Ik heb ze verteld over de verschillende werksoorten die we vanuit MidZuid aanbieden. En dat het een hele goede werkgever is om jezelf maximaal te ontwikkelen. Dat we ze helpen met het vinden van een leuke werkgever via het WSP of bij het zoeken naar ander werk als de werksoorten die wij aanbieden net niet passen bij hun wensen en behoeften.

De leerlingen hebben ontdekt dat je bij MidZuid kan werken, jezelf tijdens je werk ontwikkelt met Werkstap en dat je daar een mooi MBO-diploma aan over kunt houden waarmee werk zoeken een stuk gemakkelijker wordt. Maar vooral dat MidZuid een bedrijf is waar plaats is voor bijzondere mensen met een kwetsbaardere positie op de arbeidsmarkt en waar we juist kijken naar jouw mogelijkheden.

Ik heb weer 2 geweldige dagen beleefd en wil het Breda College en de leerlingen bedanken voor het gastvrije ontvangst en het aandachtig luisteren."