Zaterdag 16 maart opent MidZuid haar deuren voor bezoekers!

Wij zijn MidZuid

MidZuid bestaat 70 jaar! Dat is een reden voor een feestje. En een reden om terug én vooruit te kijken. Want MidZuid is volop in ontwikkeling. Misschien zie je de groenbusjes wel eens rijden, of ken je iemand die bij MidZuid werkt, maar we doen nog zoveel meer! We zijn er voor de vier gemeenten in de regio Dongemond (Altena, Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout), maar we zijn er bijvoorbeeld ook voor werkgevers, jongeren en statushouders. Daarom nodigen we je van harte uit om een kijkje te komen nemen op zaterdag 16 maart. 

Wat staat er op de planning 16 maart?

Wij zijn een van de grootste werkgevers in de regio Dongemond. We hebben onder andere collega's op kantoor werken, in de groenvoorziening maar ook extern gedetacheerd bij allerlei werkgevers. Tijdens de open dag nemen we je mee in wat we doen en wie zijn. Waarom werkt die collega bij de productie op onze hoofdlocatie in Oosterhout en de andere collega bij een bedrijf in Veen?

Van 10:00 uur tot 16:00 uur ben je van harte welkom voor een kijkje in de MidZuid-keuken. Zo zie je hoe het werken met een exo-skelet in het werk gaat, laten we zien wat wij doen met ingezamelde kleding en laten we je zien wat een kracht een bladblazer heeft. Terugkijken doen we bij de fototentoonstelling, waar je de geschiedenis van MidZuid in beeld en tekst kunt terugzien. 

Kortom er is genoeg te zien en te doen op 16 maart. Voor een bakje koffie wordt gezorgd. Zien we je dan? Je bent welkom op Wilhelminakanaal Noord 3 te Oosterhout.

Logo 70 jaar splash