Dat zie je terug in het allereerste online jaaroverzicht van 2020.

We tonen met trots de kansen die we benutten en de resultaten die we wisten te halen in 2020. Zoals David, die bij Döhler zijn heftruckcertificaat haalde en zich verder ontwikkelde in zijn werk. 

Content David van Marwijk2

Gewoon goed gewerkt

2020 was een ongewoon jaar. Waarin ook wij de effecten van corona merkten op zowel de dienstverlening als het werkgeverschap. Toch is het gelukt om het jaar goed af te sluiten. En dat was alleen mogelijk door gewoon goed met elkaar samen te werken. Niet voor niets is de titel van ons allereerste online jaaroverzicht Gewoon Goed Gewerkt. 

Betrokkenheid en inzet

Zonder het vertrouwen en begrip van onze opdrachtgevers en de tomeloze inzet van al onze medewerkers was het ons niet gelukt om deze resultaten te halen. Wij zijn ontzettend dankbaar dat we ook in deze uitdagende omstandigheden op hen konden rekenen.

Trots op onze prestaties

Medewerkers van MidZuid werken op heel veel plekken met veel enthousiasme en plezier. Ze zetten zich in voor schone en nette bedrijven, werken in de catering en natuurlijk ook volop in het groenonderhoud en de postbezorging. Ook maken en verpakken ze producten en artikelen voor verschillende bedrijven in de regio Dongemond. MidZuid doet veel. Heel veel. En daar zijn we met elkaar trots op. Die trots delen we graag met jou in ons jaaroverzicht. Hier vind je –een klein deel- van al onze prestaties uit 2020.

Jaaroverzicht Gewoon Goed Gewerkt