Een droom komt uit! Wij hebben een eigen training glasbewassing!

In samenwerking met Unger en Schwartzmanz hebben wij de cursus 'glasbewassing' toegevoegd aan de vakopleiding schoonmaak. Naast het SVS diploma kan je zo nog meer vaardigheden leren. En leiden wij mensen op tot echte 'glazen-schoonmakers'.

Werken en leren

Werken en leren staat bij ons centraal. Bij de vak-opleiding schoonmaak denken we graag in kansen en uitdagingen. “Wij zagen een kans maar ook een uitdaging”, vertelt Roel Alkhoven, werkleider Schoonmaak. “Het is mogelijk om onze mensen verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren, maar daar moet wel een investering voor gedaan worden.” Samen met Unger en Schwartzmanz is nagedacht om een aparte cursus toe te voegen aan onze bestaande leerwerktraject Schoonmaak. “We hebben samen gekeken naar de haalbaarheid, behoeften en wat er nodig is om de cursus te laten starten.” 

Cursus

De cursus glasbewassing wordt dit jaar verder uitgewerkt. Unger ondersteunt ons hierin. Als collega's slagen voor de cursus, krijgen zij een certificaat van bekwaamheid en kunnen ze zelfstandig werken met de materialen voor glasbewassing. De materialen om glasbewassing uit te voeren, kregen wij van Rick van Egmond van Unger.

Reguliere baan

Door mensen deze extra vaardigheden aan te leren, hopen wij dat dit bijdraagt aan de doorstroom naar een reguliere baan. Zo groeien wij samen in werk! Wil je meer informatie over de cursus glasbewassing of werken in de schoonmaak? Neem dan contact met ons op!