Succesvolle samenwerking tussen ASSA ABLOY en MidZuid door inzet van groepsdetachering

Al een aantal jaren maakt ASSA ABLOY uit Raamsdonksveer gebruik van de mogelijkheid van groepsdetachering vanuit MidZuid. Er is destijds gestart met 2 medewerkers en dit is in de jaren uitgebreid naar 4 medewerkers. Onze medewerkers verrichten diverse werkzaamheden, zoals het assembleren van sloten, het inpakken van materialen en ook logistieke werkzaamheden.

ASSA ABLOY is de wereldleider in toegangsoplossingen en een internationale groep met ongeveer 51.000 medewerkers en met activiteiten in meer dan 70 landen. ASSA ABLOY biedt een totaalpakket beveiligingsoplossingen voor iedere situatie. Dan hebben we het over binnendeursloten, veiligheidssloten, meerpuntssluitingen, sluitkommen, cilinders, sluitsystemen, deurbeslag, bouwbeslag voor ramen, scharnieren en elektronische systemen voor toegangscontrole.

Alex Joosen, Operations Supervisor bij ASSA ABLOY, is het aanspreekpunt voor onze medewerkers: Het vertelt: "Iedere stap vooruit doen wij graag met onze collega’s van MidZuid."

Onze medewerkers hebben het erg naar hun zin bij ASSA ABLOY en voelen zich fijn bij de cultuur van het bedrijf en zien zich als echte medewerkers van, omdat er echt meegedacht wordt. MidZuid hoopt nog jaren verder te gaan met de inzet van onze medewerkers bij deze betrokken partner.

Bij de inzet van een groepsdetachering vanuit MidZuid zijn medewerkers op locatie van de klant aan het werk. In groepsverband gaan ze aan de slag, vaak op het gebied van productie, logistiek en verpakkingswerkzaamheden. Dit kan onder leiding gebeuren van een meewerkend voorman/vrouw vanuit MidZuid ,maar ook vanuit de werkgever zelf.

Ben jij ook op zoek naar meerdere extra handen voor de opvang van seizoenspieken of als flexibele schil die kunnen helpen bij productie, schoonmaak, assembleren, inpakken, ompakken of ander werk?

Neem dan contact op met Patrick Coremans van MidZuid.

Samenwerken met MidZuid is:
- Sociaal ondernemen
- Snel geregeld
- Geen zorgen over begeleiding (dat kunnen wij regelen)