"Verantwoord ondernemen betaalt zich altijd terug"

In gesprek met René Meinders, manager Facilitaire Zaken: "Wij streven naar een duurzame bedrijfsvoering en wij vinden het dan ook erg belangrijk om oude bedrijfskleding niet zomaar weg te gooien. Daarom gingen wij samen met Heigo, onze kledingleverancier, op zoek naar een passende en duurzame oplossing. 

Foto René Meinders in MVO magazine Heigo

Onze collega's die het groen onderhouden, werken op verschillende locaties binnen meerdere gemeenten. Deze locaties zijn voor veel collega's een ontmoetingsplaats. Ze nuttigen er een broodje in de pauze of overleggen met hun consulent of leidinggevende. Een fijne zitplek komt dan zeker van pas. Maar ook bij het bedrijfsrestaurant in Oosterhout neemt men graag plaats op aan 1 van de picknicktafels. Daarom zijn deze picknicktafels gemaakt van onze gebruikte en versleten kleding. Mooi om te bedenken dat je zittend op je eigen zaagbroek, polo of werkjas even pauze neemt van je werk. 

Onlangs is, tijdens de opening van onze nieuwe vestiging in Veen, zelfs zo'n unieke picknicktafel geschonken aan Burgemeester Egbert Lichtenberg van de gemeente Altena. 

Onthulling picknicktafel opening Veen

Wij juigen het toe om producten opnieuw in te zetten voor praktische doeleinden. Zeker als we er zelf ook weer optimaal gebruik van kunnen maken. Mede door de goede begeleiding van Heigo zijn wij bijzonder enthousiast over dit duurzame en circulaire proces. Voor ons een echte win-winsituatie."