Van idee tot transport; voordat een product in de winkel ligt, doorloopt het meerdere stappen.

Bij al die werksoorten zijn uiteenlopende medewerkers nodig. Wil je als bedrijf flexibel kunnen omgaan met het productieproces? MidZuid biedt hiervoor de oplossing. En niet alleen dat: hiermee geef je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een arbeidsbeperking de kans om te werken voor jouw bedrijf. Dan ben je niet alleen efficiënt aan het ondernemen, maar ook maatschappelijk verantwoord. Oftewel; het beste van beide werelden.

Samen bekijken we de bedrijfsprocessen en bepalen we welke werkzaamheden onze medewerkers voor je kunnen uitvoeren. Onze medewerkers nemen de assemblage en montage van je producten graag van je over. We verzorgen ook het stickeren, verpakken en verzendklaar maken van je producten. Van eenvoudige tot complexe taken; bij ons werken de juiste mensen passend bij de taak.

Zoals Anita, die al 20 jaar bij ons werkt: “Ik heb het reuze naar mijn zin bij MidZuid. Deze opdracht van Kuehne + Nagel vind ik ook erg leuk. Van het merk wat we nu inpakken, krijgen we regelmatig verschillende producten. Iedere keer is het weer anders. Als er een nieuw product is, moet ik wel altijd weer even wennen. Maar ik ga graag de uitdaging aan, want ik wil me blijven ontwikkelen. Het lijkt me ook erg leuk om bij een bedrijf gedetacheerd te worden. Dat wil ik graag geprobeerd hebben.”